Сватба в Созопол

 

Сватба в созопол

Всяка булка иска да има своята незабравима сватба, защото това събитие се случва веднъж в живота. Разбира се тази мечта може да бъде изпълнена, само ако се подходи креативно и се помисли нетрадиционно.

Вашата сватба в морският курорт в Созопол? Защо да не организирате вашата сватба в хотел на плажа или пък директно на самият плаж? Ето две сравнително нестандартни идеи, които може да реализирате за вашето сватбено тържество. Възможно е да наемете сватбена агенция, която да направи цялото планиране и изпълнение или да помолите персонала на хотела да помогне за декорирането и сватбеното меню, в случай, че сте решили да направите празненството в хотела.

Сватба в хотел на брега

Най – удобното място за вашето сватбено тържество е да наемете лятната градина на ресторанта в хотела, в който сте отседнали. Така  ще решите няколко задачи наведнъж, а именно какво да сервирате като храна и какво да пият гостите ( като алкохол и безалкохолни напитки ). Мястото е достатъчно голямо, за да се обособи дансинг за традиционните народни хора и друг вид танци, а озвучението за сватбеният DJ е вече инсталирано и работещо. Ползите са доста, а ще бъдете в морска атмосфера и ще усещате и виждате морето, вълните, което ще пресъздаде уникална атмосфера за вашето празненство.

Сватба на плажа

Може да пренесете цялото сватбено празненство директно на самият плаж! Необходими са ви леки и практични мебели, платформа, която ще играе роля на пътека и дансинг, декори – ако желаете да подсилите ефекта на морето, може да заложите морската тема в декорите, цветя и свещи. Част от неудобствата са това, че трябва да прокарате ток и да инсталирате техниката в близост до пясъка, но това са рискове, които биха могли да се поемат, в предвид факта, че преживяването ще бъде доста по – наситено и живо, отколкото ако сте на традиционно място.

И в двата случая би било добре да изберете вашият хотел да бъде на брега на морето. Такова добро предложение за вашата сватба на морето е хотел Селена, който се намира на 15 м. от брега и има директна видимост към плажа. За уморените гости от сватбата би било лесно да се придвижат от плажа до хотелската си стая и така биха били по – спокойни, отколкото ако трябваше да шофират или да вървят пеш няколко километра навътре в града.

Направете вашето лично празненство незабравимо и с морски привкус, защото се случва веднъж в живота!

Горещи оферти

eXTReMe Tracker