Ресторант за празнуване на рожден ден

 Празненството в ресторант се превръща винаги в доста по-тържествено отколкото вкъщи; а когато организираме рожден ден в ресторанта на хотел „Селена” в Созопол можем да очакваме само най-незабравимите изживявания.

Ресторантът предлага здравословно меню, което е едновремено вкусно и съобразено с финансовите възможности на повечето хора. Тъй като хотелски комплекс „Селена” е отворен целогодишно; в зависимост от сезона празникът може да е на открито, на лятната тераса с изглед към морето или на закрито, в уютната зала на хотела.

Важно е да се реши дали празненството ще бъде изненада за рожденика или ще бъде планирано според неговите желания. Може да е също маскено парти, което да обхване не само ресторанта на хотела, но и лоби бара, където гостите да се насладят на освежаващи коктейли, които да ги предразположат за предстоящото забавление.

Една от най-важните съставки на всеки рожден ден е тортата, така че трябва да прецените дали можете да я поръчате и тя да бъде доставена в ресторанта на хотела или искате ние да се заемем с направата или поръчката й. Ако желаете специална песен, която да озвучи момента на поднасянето и духането на свещичките е добре да заявите предварително.

Ресторантът на хотел „Селена” в Созопол е перфектното място за празнуване на рожден ден тъй като предлага пространство и условия както за изискана вечеря, така и за динамичен купон с много танци. Ако желаете, цялата вечеря може да бъде на свещи и така рожденият ден на любимия човек ще се превърне в романтично изживяване за двама, което може да продължи в една от стаите на хотела или в един от луксозните апартаменти с хидромасажна вана. Ако перфектният рожден ден в ресторант за вас включва и аниматори за децата ние можем да ви ги осигурим.

Свържете се с нас и ние ще изслушаме всички ваши желания, за да можем заедно да вземем най-подходящото решение за празнуване на вашия или рождения ден на ваш близък в ресторанта на хотелски комплекс „Селена”.


Горещи оферти

eXTReMe Tracker