Семейно тържество в ресторанта на хотел „Селена” в Созопол

 Ако искате семейното ви тържество, било то годишнина, рожден ден, Коледа, Великден или Нова Година, да се превърне в незабравимо изживяване, потърсете ресторанта на хотелски комплес „Селена” в Созопол.

Ние можем да организираме всичко според вашите изисквания и специално за вас; това включва съвети за най-подходящата обстановка и украса, както и пълно обслужване преди и по време на самото празненство.

Специалните кулинарни изкушения са още едно предимство на ресторанта на хотел „Селена” в Созопол. Ние предлагаме изцяло здравословно меню, като се стремим повечето от съставките да са от био продукти от независими производители от региона. Когато са в сезон, различните видове риба са най-вкусни, особено уловени от ръцете на опитни рибари, които познаваме лично. Предлагаме както месно, така и вегетарианско и веган меню за всеки вкус и стил на хранене. Персоналът има готовност за промени и в последния момент, но като правило, при големи семейни празненства с деца, обикновено на възрастните се поднасят ордьоврите първо, а при децата се започва направо с основното меню.

Уютът и гостоприемството са отличителните черти на нашия ресторант; така че вашето семейно тържество ще бъде организирано и проведено във възможно най-топлата и приятна обстановка. Персоналът ни е винаги усмихнат и на ваше разположение.

Семейното ви тържество може да се превърне в страстна фиеста или забавна игра; организираме и сървайвър парти, което наричаме „Селенски острови”, където, разбира се, има само един „оцелял”, но всички се забавляват от сърце и душа; а какъв по-добър начин да се сплоти едно семейство или цяла фамилия от незабравимите празнични моменти прекарани заедно.

Терасите на хотел „Селена” ,които са с изглед към Черно море, а и самият интериор на ресторанта и лоби бара предлагат уединение и романтична атмосфера, в която може да отбележите семейния ви празник в компанията на любимия човек.

Ресторант „Селена”, който е разделен само от една морава от морския бряг, е прекрасно място за вашето семейно тържество, което може да бъде организирано от персонала на хотела по незабравим и оригинален начин. За повече подробности и резервации, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за най-стойностното отпразнуване на специалния ден за вашето семейство.


Горещи оферти

eXTReMe Tracker